Skip to main content

Întrebări frecvente

Tapițeria la scaune se execută numai cu stofa dumneavoastră sau pot să furnizez și eu stofa?

Atât la scaune, cât și la canapele, fotolii, banchete, stofa pentru tapițerie poate fi furnizată de dumneavoastră sau poate fi aleasă din colecția noastră de stofe.

Finisajul la mese, scaune, fotolii, canapele se realizează numai în gama coloristică de pe site sau putem să indicam noi culoarea de care avem nevoie?

Toate produsele de pe site care se doresc a fi antichizate se pot finisa (lăcui) în orice culoare indicată de client dintr-un catalog RAL sau conform unei mostre de culoare.

Din ce lemn sunt fabricate scaunele și mesele produse de UV FOREST?

Atat mesele și scaunele, cât și fotoliile și canapelele sunt fabricate integral din lemn masiv de fag.

Puteți să executați o canapea și două fotolii învelite in foiță de aur?

Da, putem placa cu foiță de aur atât mesele și scaunele, cât și canapelele și fotoliile, sau practic orice produs din colecția noastră.

Este adevărat că UV FOREST oferă 4 ani garanție pentru produsele sale?

Desigur, UV FOREST SA este singurul producător din Europa care acordă o garanție de 4 ani pentru oricare dintre produsele sale, indiferent dacă produsul este destinat utilizării casnice sau pentru utilizare industrială (restaurant, săli de evenimente, hoteluri, baruri, cafenele).

UV FOREST SA produce modele clasice și moderne?

Desigur. Produsele noastre întrunesc toate cerințele mobilierului clasic, dar în ultimi iani am dezvoltat activ și linii de produse moderne; deasemenea, producem modele clasice reintepretate într-o variantă contemporană.

Mesele pot avea blaturi cu diferite dimensiuni?

Desigur. Dimensiunile meselor și blaturilor pot fi executate ținând cont de dorințele clienților.